Guides

Brugere & fakturering

FAQ

Brugere & fakturering

Hvis du ønsker at ændre den e-mailadresse, som du bruger, når du logger på Lime Go, skal du blot ændre til den nye e-mailadresse i din profil i Lime Go. Dine profilindstillinger tilgår du ved at klikke på dit profilbillede nederst til venstre > Profilindstillinger. 

Lime Go findes kun som årligt abonnement. Dit abonnement fornys automatisk, hvis du ikke opsiger det. Opsigelsen skal være os i hænde senest 60 dage inden fornyelsesperioden. 

Klik på den grønne plus-knap i menuen til venstre og vælg Medarbejder. Du kan også tildele kollegaen et password og angive hvilke rettigheder, vedkommende skal have. Derefter kan den nye medarbejder logge sig på via Lime Go hjemmesiden. Vær opmærksom på, at når du tilføjer en ny medarbejder, oprettes der en ny konto, som bliver debiteret på næste faktura. 

Når en bruger bliver gjort inaktiv, kan brugeren ikke længere logge ind i Lime Go. Når medarbejderen bliver inaktiv i systemet, vil vedkommendes arbejde i Lime Go stadig ligge derinde – det kan omfatte historik, påmindelser, møder etc. Du bedes venligst være OBS på, at du skal give os besked, når du foretager denne type nedgraderinger. 

  1. Lime Go
  2. Brugere & fakturering
  3. Overtag virksomheder og påmindelser fra en inaktiv bruger

Overtag virksomheder og påmindelser fra en inaktiv bruger

Du kan overtage virksomheder og påmindelser fra en inaktiv bruger. 

For at overtage påmindelser

  1. Klik på dit ikon i det nederste hjørne til venstre og vælg Medarbejdere. 
  2. Tryk på den inaktive brugers navn. 
  3. På den inaktive brugers kort kan du finde alle de påmindelser, brugeren er ansvarlig for. 
  4. Tryk på en af dem og vælg Redigér ved at trykke på de tre prikker til højre for påmindelsen. 

Nu kan du sætte dig selv som ansvarlig for påmindelsen. 

For at overtage ansvaret for virksomheden: 

  1. Klik på dit ikon i det nederste hjørne til venstre og vælg Medarbejdere. 
  2. Tryk på den inaktive brugers navn. 
  3. På den inaktive brugers kort kan du finde alle de virksomheder, brugeren er ansvarlig for. 
  4. Vælg den første virksomhed på listen, skift ansvarlig medarbejder og tryk < Tilbage , hvis du vil foretage flere ændringer.