Når en bruger bliver gjort inaktiv, kan brugeren ikke længere logge ind i Lime Go. Når medarbejderen bliver inaktiv i systemet, vil vedkommendes arbejde i Lime Go stadig ligge derinde – det kan omfatte historik, påmindelser, møder etc. Du bedes venligst være OBS på, at du skal give os besked, når du foretager denne type nedgraderinger.