Guider

Användare & fakturering

FAQ

Användare & fakturering

Klicka på den gröna plus-knappen i menyn till vänster och välj Medarbetare. Du kan även sätta ett lösenord åt kollegan och bestämma vilka behörigheter personen ifråga ska ha, därefter loggar den nya medarbetaren in på Lime Go’s hemsida. Notera att när du lägger till en ny medarbetare så skapas ett nytt konto som kommer att debiteras på nästa faktura.

Om du vill byta e-postadressen som du använder när du loggar in på Lime Go behöver du enbart byta till den nya e-postadressen i din profil i Lime Go. Dina profilinställningar når du genom att klicka på din profilbild nere till vänster > Profilinställningar.

Ja, du kan ändra inloggningen. Dock rekommenderar vi att du inaktiverar det gamla kontot och sen skapar upp ett helt nytt konto. Anledningen till detta är att om du byter namnet kommer det inte gå att urskilja vem som sagt, gjort och lovat vad.

Lime Go finns bara tillgängligt med årsprenumeration. Din prenumeration förnyas automatiskt om du inte säger upp den. Vi behöver uppsägningen senast 60 dagar innan förnyelseperioden.

  1. Lime Go
  2. Användare & fakturering
  3. Lägg till ny användare

Lägg till ny användare

Om du vill lägga till en ny medarbetare som användare i Lime Go, gå till Hitta (förstoringsglaset), välj fliken Medarbetare, + Lägg till en ny medarbetare och fyll i informationen som krävs.

Notera att när du lägger till en ny medarbetare så skapas ett nytt konto som kommer att debiteras på nästa faktura.

Du kan också kontakta supporten eller din säljansvarig på Lime för att få hjälp att lägga till fler användare!

 

Byt namn på användare

 

Scenario: Carl har slutat och använder därför inte Lime Go längre, medan Victoria precis ska börja. Vi rekommenderar att du inaktiverar Carls konto och skapar upp ett nytt konto för Victoria.

Du kan också byta namnet på Carls användare,  men då kommer det se ut som att Victoria har gjort allt som Carl gjorde innan han slutade. Detta tar bort en av fördelarna med Lime Go: att hålla koll på vem som sagt, gjort och lovat vad.

 

Du kan ta över företag och påminnelser från en inaktiv användare. 

 

För att ta över påminnelser:

  • Välj hitta och klicka dig in på fliken.
  • Tryck på namnet på den inaktiva användarens namn.
  • På den inaktiva användarens kort kan du hitta alla påminnelser som användaren är ansvarig för.
  • Tryck på en av dem och välj redigera genom att trycka på knappen i högra hörnet av på.

 

Nu kan du sätta dig själv som ansvarig för påminnelsen.

 

För att ta över ansvaret på företag:

  • Välj Hitta kunder i menyraden till vänster och tryck på Företag. 
  • Skapa ett filter för Ansvarig medarbetare och välj den inaktiva medarbetaren.
  • Nu har du en lista för alla företag som du ska byta ansvarig medarbetare på.
  • Välj det första företaget i listan, ändra ansvarig medarbetare och bläddra igenom listan med hjälp av pilarna.