Personer du själv lagt upp kan du radera – tänk noggrant igenom om personen verkligen ska tas bort. Om någon slutar eller byter jobb, är best practice att sätta personen som ”har slutat”. Om du råkar lägga till en person av misstag kan det vara lämpligt att ta bort personen.

För att ta bort en person klicka på menyknappen (längst upp till höger) och tryck på “ta bort”. För att ta bort personer krävs det att du har rättigheter att göra det. Grunddata från Bisnode går inte att ta bort. Däremot kan du “dölja” personer du inte vill eller kan ta bort. Dessa kan du visa igenom med ”switchen” på företagskortet.