Når en bruker deaktiveres, kan ikke brukeren lengre logge inn i Lime Go. Alt det den deaktiverte medarbeideren har gjort i Lime Go, er selvfølgelig lagret, for eksempel historikk, påminnelser, møter, etc. Legg merke til at du må gi oss beskjed hvis du har nedgradert.